Täysi 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla* on täysin ilmainen 100 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus sekä 100% tyytyväisyystakuu.

Huomioithan kuitenkin, että tuotteen on oltava käyttämätön ja muuttumaton, eli täysin jälleenmyyntikuntoinen (myös tuotepakkauksensa osalta). Voit itse arvioida hyväksyisitkö "vähän kokeiltua" tuotetta uutena.

*) Palautusoikeus ei koske lahjakortteja tai muita aineettomia tuotteita.
 

Palautusohje


Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa ostamasi tuotteen, toimi seuraavasti:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@valaisin.fi tai 040 4804833 (ma-pe 09-17).

2. Varmista, että palautettavat tuotteet ovat jälleenmyyntikelpoisessa kunnossa (myös myyntipakkauksen osalta). Ethän palauta mitään, mitä et itse hyväksyisi täysin uutena tuotteena.

3. Liitä palautuksen mukaan nimesi, yhteystietosi, tilauksen numero, tilinumerosi (rahojen palauttamista varten), sekä palautuksen syy.

4. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja merkitse palautuspakettiin näkyvälle paikalle 'Asiakaspalautus Lumitec Oy / Valaisin.fi'. Ethän tee merkintöjä tai liimaa pakettikortteja tuotteen myyntipakkaukseen.

5. Toimita palautukset mihin tahansa Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen. Noutopisteet löydät osoitteesta http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku tai http://www.posti.fi/postit

Vastaanotettuamme palautuksen ilmoitamme siitä sähköpostitse ja maksamme rahat takaisin tilillesi (tai poistamme Klarna-laskusi, jos olet valinnut laskuvaihtoehdon).

HUOMIO! Emme hyvitä palautusohjeen vastaisesti palautettujen tuotteiden lähetyskuluja! Huolehdithan siis, että palautuksesi lähtee asiakaspalautuspakettina, jolloin palautus on sinulle maksuton. Älä maksa mitään postille/matkahuollolle pakettia lähettäessäsi.