Toimitus- ja maksutavat

 

 

Toimitustavat


Toimitus Matkahuollolla
 

- MH Bussipaketti             3,90€*

Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 

- MH Lähellä-paketti        5,90 €*

Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteen (mm. K-marketit, R-kioskit). Pakettipisteiden tiheä verkosto ja pitkät aukioloajat mahdollistavat paketin noutamisen silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.


- MH Jakopaketti             7,90 €

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tarkemman toimitusajan (arkipäivisin).

 

*) yli 80€ tilauksiin 0€

 

Toimitus Postilla


- Nouto Postin pakettiautomaatista (Postipaketti)               3,90€*

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta.

 

- Nouto Postista (Postipaketti)                        5,90€*

Tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.  Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta.


- Postin Ovelle -paketti (Posti Express)         8,90€

Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle pääasiallisesti seuraavana arkipäivänä klo. 14 mennessä.

 

- Kotiinkuljetus sovitusti (Posti Kotipaketti)                            9,90€

Posti toimittaa paketin kotiin tai työpaikalle asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana.

- Postin pikatoimitus (Posti Aamuksi 09)                  12,90€

Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle seuraavaksi aamuksi klo. 9 mennessä.

 

*) yli 80€ tilauksiin 0€

Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Voit katsoa toimitusaika-arvion Postin toimitusaikakyselystä: LINKKI. Valitse lähetyspaikaksi 96100 ja vastaanottopaikaksi postinumerosi. Postin toimipisteet ja aukioloajat voit tarkistaa tästä.
 

Rovaniemen noutopiste


Voit myös noutaa tilauksesi Lumisen myymälästä Rovaniemeltä arkisin klo. 9 - 17. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi. Huomaathan, että kaikki tuotteemme eivät sijaitse Rovaniemen varastossa, joten tuotteet tulee tilata ennakkoon.

 

Huom! Mikäli jokin toimitustapa ei ole näkyvissä tuotesivulla tai valittavissa kassalla, se yleensä johtuu siitä, että tilattavat tuotteet eivät sovellu kuljetettavaksi kyseisellä toimitustavalla. Esimerkiksi loisteputket eivät sovellu kuljetettavaksi Postin kautta ja osa muistakin tuotteista on liian pitkiä tai painavia Postin toimitustavoille.

 

Maksutavat

 

Henkilöasiakkaat

 

Klarna Checkout

Henkilöasiakkaidemme maksuliikenne tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankkimaksu sekä debit- ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna Checkout – palvelun kautta tapahtuneissa kortti- ja verkkopankkimaksuissa maksun saajana on Digital River World Payments AB.

 

Yritysasiakkaat

 

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Debit- ja luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lumitec Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
http://www.paytrail.com/fi
asiakaspalvelu@paytrail.com
Y-tunnus: 2122839-7

 

Klarna Lasku

Klarna-laskulla saat 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä on 3,95 euroa.
Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.